Jay Rocket

Recently Rated:

Stats

Blogs: 3
Location:
Work interests:
Affiliation/website:
Preferred contact method: Reply to post in blog/forum/group
Preferred contact language(s):
Contact:
Favourite publications:

Founding Member



Location: USA
Work: Education, economics, books, technologies, etc

Tips voor studenten

user image 2015-12-12
By: Jay Rocket
Posted in:

Afstuderen - en heeft de titel van "aanvrager" maakte plaats voor de langverwachte "student" (de betekenis van die gewoon niet de tijd te begrijpen). Je hebt het gedaan! Volwassen leven is begonnen! Hoera! Verwachtingen uitkomen. Wat is het volgende? Het geeft al snel weg naar de vreugde van de kinderen verwarring: wat te doen met het, met deze vrijheid? Alle nieuwe en onbekende (bekennen) zelfs verschrikkelijk ... Auditorium in plaats van klassen, leraren - in plaats van native docenten en hostel - in plaats van te verwelkomen haar kamer. De studie, die niet hetzelfde is als de middelbare school. Hoe om alles te doen, waar te beginnen te wennen aan de nieuwe status?

Ik denk dat de tips van de ervaren persoon eerstejaars zeer, zeer nuttig kan zijn bij de aanpassing naar de universiteit het leven.

Ik denk dat de tips van de ervaren persoon eerstejaars zeer, zeer nuttig kan zijn bij de aanpassing naar de universiteit het leven. Dus, laten we beginnen?

Weet je nog waarom hier gekomen? Correct. Dus de eerste tip - op povoduucheby. Als je vader is niet een oligarch, maar je hoeft niet het talent van Maradona of Chaliapin - je moet de zaak serieus te benaderen. Vergeet niet: er is niet een school, en leraren zijn diep "violet", u zal overhandigen de sessie, en als ze je nooit meer. Dus, eerst: je hebt een doel te stellen en begint te werken op het "boekje" (dat is de juiste aanpak en dan beginnen te werken voor u).

50_blogs.jpg?width=750

Voorlaatste, maar belangrijk advies:proberen om al het werk op tijd te doen. Wie wil om rond te rennen met zijn tong opknoping uit, het trekken van de evaluatie, terwijl anderen met succes vieren overhandigde test? Bovendien verplichte vaardigheid bij de aanvang van het pad van de student, een zeer, zeer nuttig zijn in het volwassen leven. Geloof me! Als de termijn is absoluut slecht gebruik van de beste scriptie schrijven service omgut aufsatz schreiben in klassecreren.

Glimlach en kennis te maken. Goodwill en vriendelijkheid - het pad naar succes. Laat de eerste indruk van je positief zal zijn - net als klasgenoten met wie je een kusje van zout eten, en de docenten, die je verdient score.

Het is niet nodig om een "grijze muis" te worden, maar probeer niet om het publiek te shockeren, komt naar klassen in verschillende schoenen of half-geschoren hoofd: wees gewoon jezelf. Individualiteit is altijd hoog in het vaandel.

Vestigen in het team proberen om vrienden te maken met senioren: Ondersteuning voor "ervaren" kan de weg zijn een moeilijk moment.

Onderwijs, natuurlijk belangrijk, maar vergeet niet over de rest: eten en slapen zo lang als nodig is (of op zijn minst om de maximale mogelijk!).
Notities testen, maken we kennis met de meisjes, gitaar liedjes te Orem soms (maar - met mate, met mate).

Hostel - een belangrijk onderdeel van het leven.

Wees er zeker van om vrienden te maken, of zelfs een consensus met de buren te vinden, zult u moeten samengaan met hen voor zeer lang. Als u zich op een intelligente - kan je vrienden voor het leven te maken.

Lezingen - het is niet altijd leuk, maar soms triest, maar - het is nuttig.
Bezoek wenselijk: Lezing vaak aantekeningen te maken - de basis van een succesvolle reactie op het seminar. Maar het is niet aan te raden om naar seminars categorisch noodzakelijk om te werken, en zelfs de leraar kan krijgen in de "zwarte lijst".

Spreken van leraren. Ten aanzien van hen - beleefdheid, correctheid, respect. Proberen om uit te reiken aan iedereen: veel van hen zullen moeten voldoen voor het einde van de studie - om ervoor te zorgen dat de bijeenkomsten waren aangenaam.

Leer om alles met een positieve, en zelfs beter te behandelen - met een gezonde dosis humor (zoals hoe je deze tips eerstejaars te maken), en dan zal alles in orde zijn, en het is tijd dat de student zal worden herinnerd als de beste tijd van het leven .

Tags

Dislike 0