Welkom bij het WetenschapscollectiefHet Wetenschapscollectief is een in 2001 opgerichte internationale non-profitorganisatie.

Klik hier voor meer achtergrondinformatie .

Het Wetenschapscollectief heeft tot doel allerlei mensen die betrokken zijn bij het publiceren van wetenschappelijk onderzoek met elkaar in contact te brengen en hun onderlinge samenwerking te bevorderen. Denk hierbij aan wetenschappers, researchstudenten, wetenschappelijke schrijvers, vertalers, illustrators, redacteurs en uitgevers.

Op ons forum wordt hulp bij het schrijven en publiceren gevraagd en aangeboden in velerlei talen en mediavormen, over elk onderwerp, in alle landen, voor academisch en toegepast onderzoek, en van vrijwilligersdiensten to volledig betaalde diensten.

Alle onderhandelingen met betrekking tot aangeboden diensten (vrijwillig of niet) vallen onder de verantwoordelijkheid van de desbetreffende leden; financile transacties worden door ons niet ondersteund.

Het Wetenschapscollectief heet vrijwilligers, studenten, specialisten, vakgeleerden, tekstbureaus, universiteitsinstituten en -uitgevers, en andere educatieve uitgevers van harte welkom.

Wordt lid door op de sign-up box (rechtsboven) te klikken. Bezoek als u eenmaal lid bent vooral ook onze ledenpagina [membersgroup link].

Hier hebt u gelegenheid om u voor te stellen en aan te geven waarom u lid geworden bent. Ook kunt u hier terecht voor vragen, en met suggesties voor het verbeteren van de website.

Ps.
Als u wilt helpen met het vertalen van deze introductie in een andere taal, of verbeteringen kunt aanbrengen in de huidige vertaling, kunt u contact opnemen met Peter (researchcooperative [at] gmail [dot] com). Klik op de keuzelijst onder 'About' om te zien in welke talen deze tekst tot nu toe is vertaald.

(Vertaald door: Linda Karssies )

Tags